about_image1 about_image3
Discover

Over Ons

Tropical Wholesale Mittal BV is een online winkel die al 32 jaar als familiebedrijf actief is. In de loop der jaren heeft de winkel een sterke relatie opgebouwd met zijn klanten, waarvan velen regelmatig terugkomen en persoonlijk bekend zijn bij het personeel van de winkel. Deze persoonlijke verbinding heeft bijgedragen aan een positieve winkelervaring voor klanten.

De winkel is gespecialiseerd in de verkoop van producten voor Surinaamse, Indiase, Japanse, Vietnamese, Thaise en Chinese gerechten. Naast voedingsproducten bieden ze ook non-food items aan, zoals pannen, rijstkokers, eetstokjes en kookboeken. Hun selectie van snacks en chips is ook uitgebreid.

Onze geschiedenis

Het personeel van Tropical Wholesale Mittal BV is zeer deskundig en altijd klaar om klanten te helpen met eventuele vragen die ze hebben. Ze zijn gepassioneerd over het introduceren van klanten bij nieuwe en authentieke ingrediënten en producten. Het doel van de winkel is om de best mogelijke service aan klanten te bieden, zodat ze tevreden en blij de winkel verlaten.

Over het algemeen is Tropical Wholesale Mittal BV een betrouwbare online winkel die een breed scala aan producten en uitzonderlijke klantenservice biedt. Of je nu een vaste klant bent of een eerste keer bezoeker, je kunt een warm welkom en een positieve winkelervaring verwachten.

about_image2
Healthy Salads

32 Jaren Ervaring

Met maar liefst 32 indrukwekkende jaren ervaring in de industrie hebben we uitgebreide kennis, vaardigheden en inzichten verworven. Vertrouw op onze bewezen staat van dienst en ervaring voor al uw behoeften.

Healthy Salads

Experience Team and 24/7 Support

Ons ervaren team en 24/7 ondersteuning staan klaar om u te helpen bij al uw Indiase en Surinaamse boodschappen. Reken op ons voor kwaliteitsproducten en uitzonderlijke service, dag en nacht